NORWEGIANSUMMERRALLY.COM 

Club of Miata Norway Summer Rally 2019 

Program for Norwegian Summer Rally 2019

Torsdag 27.06


Start for sommerturen 2019 går fra Lindesnes Havhotell http://www.havhotellet.no/ Bålyveien 50, 4521 Lindesnes, tlf. 38600800. Hotellet ligger rett ved siden av resturanten “Go Under” www.under.no/no/ som åpner i februar 2019. Resturanten er tegnet av Snøhetta. Lindesnes ligger ca. 1 time fra Kristiansand og fergen fra Hirthals. 

Deltagere ankommer ettermiddag og kveld.


Mer informasjon kommer senere.


Fredag 28.06


Frokost fra 07.30 – 09.00

09.45 Oppstilling i grupper med 10 biler med hvor èn bil er lederbil.

10.00. Vi kjører til Rosfjord og Lyngdal, ut på E39 mot Kvås. Før Kvås ved Vemestad. Vi kjører så på noen smale og morsomme veier over fjellet til Kvinesdal. Vi kjører videre til Flekkefjord. Turen fra Sprangereid til Flekkefjord tar ca. 2t .


Fra Flekkefjord følger riksvei 44 mot Sokndal og Egersund. Vi stopper ved Helleren I Jøssingfjord. Det blir lunsj I Sogndalstrand. Etterpå blir det rusletur over brua og elva til det gamle Ladested Sogndalstrand fra seilskutetiden. 

Se https://www.sogndalstrand-kulturhotell.no/

13.15 lunsj og pause til kl.14.30


Vi kjører deretter over Rekefjord, Nesvåg og til Åvedal hvor vi kommer ut på riksv.44 mot Egersund. En liten del av strekningen mellom Rekefjord og Åvedal er grusvei. Vi har valgt å legge turen her på pga den idylliske strekningen som er helt unik. Denne vegstrekningen har mange sportsvognklubber fra Norge og andre land benyttet flittig.

Vi ankommer Egersund på riksv.44 mot Tengs og Hellvik. Når vi kommer til Sirevåg kjører vi ned Stormoloveien til kaien. Der blir det en 15 min pause med fotografering av biler og folk før vi tar fatt på ruta nordover mot vakre Jæren.

Ved Njærheim kjører vi Nordsjøveien til Bore. Strekning på 18km. Turen går helt ute ved kysten om Nærland. Refsnes, Vik , Orre, Reve og videre mot Sola. Vi passerer flystripa og stranden før vi ankommer Sola Strandhotell hvor vi beregner ankomst ca 17.00. www.sola-strandhotel.no


Etter middag på fredag vil det bli en presentasjon av alternative ruter man kan kjøre hjem fra Sommerturen.

Det vil også bli presentasjoner av de planlagte Summer Rallies i 2020 og 2021 i h.h.v. Nederland og Sveits.


Sola Strandhotell en del av De historiske hotell i Norge. Dette blir vårt hotell fra fredag til søndag.

Lørdag 29.06


Tur til Lysebotnen:

Ferge til Lysebotnen og kjøring til Ørneredet. Over fjellet tilbake til Sola.

 

https://english.preikestolenfjellstue.no/preikestolen/


Festmiddag om kvelden.


Søndag 27.06


Vi jobber med å kunne tilby fisketur på fjorden på formiddagen.


Detaljert program for søndag kommer senere.